Khrystyan FcSb Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Salutare. As dorii si eu niste pareri legate despre forumul DEXCS.ML Nu vreau critici de genul ,,Esti praf''. Vreau doar niste sfaturi , sau critici nejignitoare la adresa mea,mi-am dat silinta si eu cat si prietenul meu Imperial sa o deschidem, mentionez este deschisa de 6 zile. Păreri Hockuri Păreri staff Păreri membrii Păreri temă. Multumesc! link: www.dexcs.ml/forum # Index-ul il voi baga cand am timp 2 www.dexcs.ml/forum cauta stafff
+Andrei D. Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Ma redirectioneaza pe http://irealgame.com/forum/
Khrystyan FcSb Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 Gata ma scuzi , CLICK 1 1 www.dexcs.ml/forum cauta stafff
+Gabriel™ Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Acelasi Skin IPB ca si restu.... Organizare - Lipsa ON:Ai un Skin IPB stiu da mai stiu ca sunt catva sute ca a ta. nu te supara frate. 1 1
+Andrei D. Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Daca vrei sa arate frumos pune si radio in siderbar. in footer tema este buguita.
+th3#afk Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 pareri si critici sincere nu? 1. chat-ul pentru copii mici , ar trebui scos . 2. la radio in loc de true ar trebui pus false , ca sa putem naviga si forumul nu doar index . 3. incearca ceva mai amplu in hook-uri , acelasi skin il vad la toti . 1 Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Moderators Courage Posted December 10, 2014 Moderators Report Posted December 10, 2014 Anuntul deasupra Chat-ului e oribil. Scoate radio / Pune sa nu cante cand intri pe forum. Theme Designed By Christian. Interesant. Vad ca daca modificati 2-3 backgrounduri (cel de sus e de pe indungi, nicio inventie personala), gata, tema facuta de voi Parerea mea generala: NU deschideti forumuri daca nu veniti cu ceva nou fata de cele actuale. Majoritatea au staff de nici 14-15 ani (srry, te incadrezi si tu in aceasta categorie) care au cautat cum se face un forum. 1 1
Khrystyan FcSb Posted December 10, 2014 Author Report Posted December 10, 2014 Nu am radio .. Cel putin eu nu am bagat .. si care ti-e problema mă tie ? in loc sa incurajati , voi descurajati .. halal 1 www.dexcs.ml/forum cauta stafff
+th3#afk Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Nu am radio .. Cel putin eu nu am bagat .. si care ti-e problema mă tie ? in loc sa incurajati , voi descurajati .. halal nu descurajam , incurajam sa invatati sa faceti ceva personal fara sa scrieti made by x . Va faceti de ras singuri . Ai ceva erori in footer , dai de 2 ori back , nu mai merge . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now