Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Intra sa editi setarile skinului in ACP la:

Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Manage Skin Sets

Si acolo bifeaza optiunea:

Select ALL current and future groups or...

Apasa butonu save set si ar trebui sa apara la toata lumea.

Daca vrei sa se vada default acel skin, atunci bifeaza si optiunea:

Make this the default skin?
  • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Activeaza tema sa nu mai fie pe "Hidden" , intra inin setari verifica permisiunile sa fie pentru toate grupurile , bifeaza casuta " Make this the default skin" si ar trebui sa mearga ! 

TEMA TA trebuie sa fie DEFAULT !Intra in setari si cauta casuta aia si bifeaz-o sa fie default tema ta nu ipb board ! 

~ TRAG ROMANIA ~

--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---

www.trag.ro/forum

Parteneri Officiali

Gazduire Jocuri : www.sase6.ro

Boost CS1.6 : www.csboost.net

Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro

Posted

Activeaza tema sa nu mai fie pe "Hidden" , intra inin setari verifica permisiunile sa fie pentru toate grupurile , bifeaza casuta " Make this the default skin" si ar trebui sa mearga ! 

TEMA TA trebuie sa fie DEFAULT !Intra in setari si cauta casuta aia si bifeaz-o sa fie default tema ta nu ipb board ! 

Mama ce raspuns :| ...

Zi mai clar unde intru si ce, ca aia a spus si gadeas sa fac si nu merge... zimi cum o fac DEFAULT ca nu gasesc nimic si prima nu o pot sterge de la default

Posted

Deci intri in ACP / Look & Fell si o sa iti apara asa : 

mrn1SZ9.png

In dreptul temei tale apare o sageata . Dai pe ea . Dai pe " Edit Settings" si o sa ti apara asta : 

uiKhzpH.png

Bifezi cele doua casute "Select all curent and future groups..." si " Make this ta default skin" dai pe SAVE si asta e ! 

Pe viitor nu mai folosi un limba vulgar si nu te mai lua in gura cu toti ca nu o sa te mai ajute nimeni ! 

PS : daca nu stii sa faci o tema default lasa-te de IPB si de comunitati ! 

~ TRAG ROMANIA ~

--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---

www.trag.ro/forum

Parteneri Officiali

Gazduire Jocuri : www.sase6.ro

Boost CS1.6 : www.csboost.net

Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro

• Moderators
Posted

Intra la:

AdminCP > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates

Si apasa pe sageata din dreapta la skinu care vrei default si bifeaza:

Make this the default skin?

Odata bifat, apasa save set. Am spus sus aceasi lucru, dar probabil nu ai observat.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

A dat best answer si cineva a sters ! :|

El / Courage / Gaby sau moderatorii globali. Eu unu nu am acces la asaceva, nu credca asta e important din topic.

Poate ne spune si el daca a reusit, chiar daca i-am spus eu in primu post ca daca vrea sa fie default, sa bifeze si optiunea aia :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.