Jump to content

Fedora 21 A Fost Lansat (Workstation, Server Si Cloud)

Recommended Posts

Posted

Fedora 21, cea mai noua versiune a sistemului de operare bazat pe Linux, si sponsorizat de Red Hat, a fost lansata si este de acum disponibila spre descarcare tuturor doritorilor, pe pagina oficiala: https://getfedora.org/. Noul sistem de operare este disponibil in 3 versiuni: Workstation, Server si Cloud, toate folosind acelasi Kernel Linux, RMP si Yum package management system. Pentru Desktop-uri sau Laptop-uri se recomanda folosirea versiunii Fedora 21 Workstation care include suport experimental pentru Wayland display server, un nou software installer si o interfata grafica GNOME 3.

Cat despre celelalte doua versiuni, Fedora 21 Server poate fi folosit pentru web servere, file servere, servere de baze de date, iar Fedora 21 Cloud permite utilizatorilor sa-si creeze private clouds via OpenStack, Amazon Web Services si alte platforme.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ultima distributie stabila Fedora pe care puteai sa o folosesti ca server, a fost Fedora Core 4.

Daca vreti server frate cu Red Hat si Fedora, luati CentOS. Daca nu, Debian. Daca nu, FreeBSD. Cam astea sunt optiunile.

Posted

Obisnuinta?

Poti sa te obisnuiesti lejer cu ceva similar. Dar ce faci cand ceva nu-ti merge pe noua platforma (compatibilitate) ?

Ce faci daca tocmai ti-ai facut upgrade la calculator, iti instalezi Linux ca ciobanu' si vrei sa joci ceva ?

O sa intrebi pe pctroubleshooting.ro de ce nu merge. :)

Posted

Ma nu mai mintii. Sunt cu 11 ani mai in varsta decat tine si cand prind un joc care-mi place am ochii cat cepele o luna doua...

Te pomenesti ca vrei upgrade la sistem ca sa navighezi mai repede in Mozilla. b-(

Posted

Nu vad ce rost ar avea sa discutam de ce nu ma joc eu pe PC .

Daca vroiam , nu faceam asta deja ?

Tu credeai ca te intrebam de programare & '' hacking '' [ flood etc . ] ca nu am nimic de lucru ?

Eu de la vreo 8 ani ma tot joc , normal ca m - am plictisit de tot , toti si toate .

Zi - mi tu doar 1 joc la care sa fac ochii '' cat cepele '' .

La varsta mea ma gandesc sa iau BAC - ul nu sa rup tastatura .  :bag: 

Posted

Nu vad ce rost ar avea sa discutam de ce nu ma joc eu pe PC .

Daca vroiam , nu faceam asta deja ?

Tu credeai ca te intrebam de programare & '' hacking '' [ flood etc . ] ca nu am nimic de lucru ?

Eu de la vreo 8 ani ma tot joc , normal ca m - am plictisit de tot , toti si toate .

Zi - mi tu doar 1 joc la care sa fac ochii '' cat cepele '' .

La varsta mea ma gandesc sa iau BAC - ul nu sa rup tastatura . 

Este timp pentru toate: jocuri, femei, calculatoare, bautura, tigari, etc.

As putea sa-ti dau niste exemple de jocuri care-mi plac mie, asta nu inseamna ca iti vor place si tie.

Nu poti invata non-stop ca ajungi la surmenaj. Trebuie sa mai si rupi tastatura. :paladin::pacman:

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.