Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un link de download ??

Bravo pt tema,arata foarte bine (părerea mea)

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

• 3 weeks later...
Posted

ok , astept o creatie si din partea ta sa vedem ce gusturi asa delicioase ai , daca aceasta tema este atat de urata pentru tine. :)

Te rog sa te uiti pe www.devilct.com si ai sa vezi

Posted

tema e urata, meniul nici nu e facut de tine, tot incerci sa-mi copiezi comunitatea, om de nimic.

Meniul este modificat de mine , daca doresti un demo sa iti arat ce meniu ma inspirat iti dau ;) nu mai fa spume ca nu esti genial cu tema ta de pe lgendz e o nimica toata acea tema.,.. 

Posted

Meniul este modificat de mine , daca doresti un demo sa iti arat ce meniu ma inspirat iti dau ;) nu mai fa spume ca nu esti genial cu tema ta de pe lgendz e o nimica toata acea tema.,.. 

o nimica toata, deaia o copiezi si o s-o copiezi in continuare.

• Downvote 1
Posted

f l o r i n Eu zic sa taci , iti fac alti tema pentru forum si alea bug'uite si vai mama lor si vii sa faci comentarii aici pe forum . n'ai habar sa schimbi un logo si te dai mare creator de tema ipb , gari !

Ai luat o tema de pe net si ai editat cu copy / paste din inspect element de pe alte forumuri. Te dai Developer, sau ce vrei sa spui ? Ia o tema IP Board default, fa ceva din ea, apoi posteaza. Nu deflection editat, legendz editat, daca tot vrei sa demonstrezi ceva.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.