Jump to content

Eroare A Patch Has Been Released... In Acp Ipb 3.4.7?

Recommended Posts

Posted

Cand am intrat astazi in ACP-ul forumului meu IPB 3.4.7 mi-a aparut urmatoarea eroare:

IP.Board Bulletin
A patch has been released to address a potential cross-site scripting (XSS) issue in IP.Board. Please see the announcement for more details.

Am dat click pe link-ul cu anuntul, de unde puteam descarca patch-ul. L-am uploadat in FTP si tot asa imi apare in ACP. Cum pot rezolva?

Posted

Citeste bine cum suna postul reformulat de mine, si incearca sa-l formulezi asemanator pe viitor daca vrei sa eviti avertismentele sau stergerea topicurilor.

Ca sunt topicuri similare pe forum nu iti mai spun. Trecem cu vederea pentru ca mesajul e nou.

In legatura cu problema ta, mesajul pe care il primesti in ACP nu este o eroare, ci un anunt. Chiar daca ai aplicat patch-ul, anuntul va continua sa apara in ACP inca cateva zile. Dupa aceea, va disparea singur, la fel cum a aparut.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.