Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut cu respect si va urez sarbatori fericite ! 

Dupa o curatare cu ccleaner (si la registrii ) am constatat ca desktopul meu arata ca si cum as fi dat rezolutia mai mica si pictogramele s-au inghesuit toate intr-un colt in stanga ... in rest sistemul e la fel .. cineva mi-a sugerat ca ar fi devina registrii 

O sa pun doua poze , cum era si cum e dupa curatare si va rog sa-mi spuneti daca aveti vreo idee cum as putea s-l readuc la starea initiala , normala ..

ps: nu am facut back-up la registrii dar am clona la aceasta partitie , mai veche ce-i drept (oct ) si daca se poate sa copiez folderul windows sau cel raspunzator cu registrii (copiere sub windows cu todo back-up) (aceasta copie e pe alt hdd de rezerva si este functionala dar nu vreau saii fac copie totala) 

A preveni este mai bine decat a trata !

Posted

Stai asa si nu mana ... Folosesc CCleaner din versiune - n versiune de 1 an si ceva si nimic de genul asta ... Ba mai mult , pe toate distributiile de Windows de la 7 incoace , nu maraie ...

Tre sa fie alta buba ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.