j`adore Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Salut. Am cumparat un domeniu si avea IPB instalat se pare... imi apare OFFLINE COMUNITY. Problema e urmatoarea... eu am sters tot din FTP... dar tot imi apare OFFLINE COMUNITY. Iata si o imagine: http://i.imgur.com/ErL8BF7.png
+Data Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Intra in CPanel la File Manager si sterge de acolo
Solution gaby Posted January 3, 2015 Solution Report Posted January 3, 2015 Domeniul este doar un domeniu. Nu poate avea instalat IPB, WordPress sau alte asemenea. Instalarea are loc pe serverul de gazduire iar domeniul face trimitere catre adresa serverului. Asa ca daca ai cumparat doar domeniul, primul lucru pe care ar trebui sa il faci este schimbarea NS-urilor (name servere). Degeaba stergi tu ce ai pe contul tau de gazduire daca domeniul afiseaza informatiile de pe alt server. Daca ai schimbat NS-urile, asteapta putin, propagarea poate dura de la cateva ore pana la 12 sau 24. Daca nici dupa 24 de ore nu s-a rezolvat, sterge cache-ul browserului folosit si incearca din nou. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now