xplodTM Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Incerc sa activez sidebar-ul cu recent topics si tags, insa dupa ce activez hook-urile, nu vrea sa imi arate nimic in sidedar, pur si simplu nu se schimba nimic. La mine forumul arata asa: Asa cum puteti vedea, in dreapta acolo nu imi arata sidebar-ul. Imi puteti spune cum pot rezolva ?
Solution gaby Posted January 3, 2015 Solution Report Posted January 3, 2015 Introdu cuvantul sidebar in casuta de cautare din dreapta sus a forumului. O sa gasesti cel putin 15 topicuri cu probleme similare. Data viitoare ai suspend. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+duL @ Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 gaby eşti rău .. deşi este dat anwer , vad ca pe forumul tau , sidebar,tot offline este,aşa ca iti voi scrie şi eu cum il pui online.. ACP -» Look & Feel -» Tema ta -» BoardIndex-» BoardIndexTemplate dai search {parse variable="sidebar_enabled" default="$hide_side_blocks"} şi înlocuieşti cu {parse variable="sidebar_enabled" default="$show_side_blocks"} bafta. 1 daina mucles daina deles
-Dg-Punct Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Salut am facut asta dar tot nu apare...altceva??
Cristian George Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Si eu am aceeasi problema Folosesti cumva tema ecila?
+duL @ Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 gaby eşti rău .. deşi este dat anwer , vad ca pe forumul tau , sidebar,tot offline este,aşa ca iti voi scrie şi eu cum il pui online.. ACP -» Look & Feel -» Tema ta -» BoardIndex-» BoardIndexTemplate dai search {parse variable="sidebar_enabled" default="$hide_side_blocks"} şi înlocuieşti cu {parse variable="sidebar_enabled" default="$show_side_blocks"} bafta. Asta este rezolvarea. Vezi să nu cumva să fi dat tu X la sidebar direct după forum. daina mucles daina deles
-Dg-Punct Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Asta este rezolvarea. Vezi să nu cumva să fi dat tu X la sidebar direct după forum. Nu am dat... ce as putea face aaaa edit : acum am vazut ca la aceasta tema sidebarul e jos sub toate categoriile http://prntscr.com/6mb6h2, exista o cale sa il mut in stanga?
+duL @ Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Problemă separată,Topic separat. daina mucles daina deles
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now