+duL @ Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Bună seara. Doresc si eu screenshot cu ce trebuie sa bifez la categorii . full,cu tot cu admin,moderator,membru,guest. cele mai indicate. Specific: doresc ca guest sa aiba acces sa citeasca si topicul. Multumesc. daina mucles daina deles
+duL @ Posted January 3, 2015 Author Report Posted January 3, 2015 Eu nu la asta ma refeream. Mă refeream la permisiunile date unei categorii noi la crearea acesteia. daina mucles daina deles
AndroidV8 Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Te referi la cand creezi o categorie??! Daca da, bifezi la permision Global ! Pt. reply si celelalte!
+FML Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Eu nu la asta ma refeream. Mă refeream la permisiunile date unei categorii noi la crearea acesteia. Se regaseste intr - un link de mai sus . Ba mai mult , chiar Courage a raspuns acolo deci , curaj !
Moderators Solution Courage Posted January 3, 2015 Moderators Solution Report Posted January 3, 2015 Eu asa le pun. 2
+duL @ Posted January 3, 2015 Author Report Posted January 3, 2015 Aveam nevoie de ce a dat courage . multumesc. +1. T/c va rog. daina mucles daina deles
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now