+Nameless Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Am reusit si eu sa fac doua poze Astept pareri;))
gaby Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 prima este interesanta a doua insa nu prea imi place ... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
alexs Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Bun...deci prima cred ca e facuta dupa un tutorial, posibil un pic modificat de tine...dar la a doua chiar nu prind. macar culorile daca erau mai inchise... astea sunt cam prea pronuntate... Parerea mea e ca trebuie sa urmezi mai multe tutoriale pana mai inveti...eu cel putin asa am facut si am invatat destul de multe... Mai multe tutoriale ai aici si aici Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
Grim_Cris Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 da...??®nvaţă mai mult...??®ncearcă să ??®nveţi cum să faci o semnătură ??®n photoshop sau un avatar(ceva simplu)...??®ncearcă să foloseşti tutoriale pentru ??®ncepători care ??®ţi arată unde este fiecare buton folosit ??®n tutorial
+Nameless Posted December 11, 2007 Author Report Posted December 11, 2007 nu am gasit unde pot sa scriu ca faceam mai frumos la a doua poza:D
+St3aLth-CS Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 lucrari facute intrun 1 min serios ceva mai amplu chestile alea ti l fac in 30 de sec chiar o sa iti fac un filmulete omg numai deschideti topicuri aiurea
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now