Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deţin tema respectivă , însă nu o ofer .

De ce?

Este munca lui Filip.

Si dacă el nu doreşte ca tema să fie publică,eu de ce să ti-o dau ?

Sfat-ul meu » Daca o doresti neaparat,baga tutoriale,si vei face una lafel in proportie de 75%

Sfat-ul meu2»nu mai copia teme , categorii,descrieri etc, nu te va ajuta pe viitor.

daina mucles daina deles

Posted

macar ai putea zice omului cum se numeste tema inainte de a fi modificata daca tot vrei sa faci un post!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

Cauta tema : memory ipb ( trebuie doar schimbat gri in alb )

Sau cauta tema linkmania ipb , era pe net pe webflake.sx ( era pe forumcore , acum nu mai stiu daca e uploadata )

Off: Dulghy , nu poti zice ca e tema creata de filip , daca el face 2 modificari la o tema deja consacrata cum e aceea . Legea nr 8 / 1996 etc 

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• 3 months later...
Posted

GFXMihnea aici.

De ce nu ne-ai cerut direct noua sau nu ai intrebat? Poate primeai un raspuns mai pozitiv de atat :))

p.s.: este custom-make de la tema "elegant" cu acceptul/ajutorul lui ehren de pe skinbox si colaborarea cu mine , puteti sa-l contactati pe privat, si sa cereti elegant_v1, poate va face un pret sau o oferta

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.