Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Lipsesc imagini de la skin. Verifica cu inspect element daca e valida calea spre imagine sau daca exista imaginea in folderu specificat la imagine.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Daca nu ma insel se numesc:

icon_notify.png
icon_inbox.png

Ce-l putin asa se numesc la master, totu depinde tema acea sub ce nume are setata iconita.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Vezi daca imaginile duc spre o adresa valida. Daca nu, verifica skinu ce set de imagini foloseste, poate ai setat unu care nu contine acele imagini.

Posted

da duc spre o adresa valida dar uite care e problema: exemplu.ro/public/style_images/master/crazy.png. Daca eu pun o imagine cu crazy.png imi duce la la amandoua aceeasi imagine si la mesagerie si la notificari , eu vreau sa schimb acel url.

Am rezolvat, am facutat in globaltemplate inbox si a aparut acolo legatura si am modificat. Multumesc !

• 11 months later...
Posted

Si unde le pun? Ca nu gasesc.

mergi in folderul unde este instalat forumul

public_html/style_images/tema ta/si incarci imaginile acolo

Posted

Cum naiba ați reînviat un subiect din 10 ianuarie !?

FTP > public_html > forum > public > style_images > folderul cu tema > aici incarci imaginile

IMAGINI:

- Messenger: http://i.imgur.com/LebNUdg.png

- Notifications: http://i.imgur.com/EHiV9GG.png

Și le pui cu numele astea:

- Messenger: icon_inbox.png

- Notifications: icon_notify.png

Sau vezi cum ai în .css și în globalTemplate

• 2 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.