Spiderman Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Salut PCT azi am incercat sa descarc Team Speak dar problema e ca nu am microfon si nu pot vorbi nu puteti sa ma ajutati cu un programd e vorbit in gaming gen samp sau cs .16 sa pot vorbi doar eu cu un prieten ?
+FML Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Pai daca n - ai microfon la ce bun ? Sau tu vrei chat - gen ?
Spiderman Posted January 11, 2015 Author Report Posted January 11, 2015 nu deci eu vreau sa se auda de la pc fara microfon sal fac sa se auda in pc nu in microfon adica ceva un program
Spiderman Posted January 11, 2015 Author Report Posted January 11, 2015 skype nuj ce are de nu merge la mine se aude la el nu
gaby Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Eu tot nu am inteles. Nu ai microfon dar vrei ca prietenul tau sa te auda? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Dupa raspunsul care l - a dat am inteles ca ar vrea un program cu care sa poata vorbi de la PC fara microfon . Degeaba software daca n - ai hardware .
Moderators Dan O. Posted January 31, 2015 Moderators Report Posted January 31, 2015 Pai e simplu, el are microfon, tu nu. Nu exista nici un software cu care sa inventezi un microfon virtual, si sa vorbesti la CD/ROM si sa te auda colegul. Incearca o camera web, unele mai au microfon incorporat, iar daca ai laptop, trebuie sa mearga si la tine, si laptop-urile au microfon incorporat. Dar o unitate centrala...eu n-am mai auzit.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now