Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tema e Animate modificata , parerea mea este:

1. Legenda lasa de dorit
  2. tema se putea lati mai mult 
  3. nu da deloc bn asa rosu 
  4. puteai sa folosesti un beckground ese mai bn logoul in evidenta 

Si povestea continua sper sa nu o iei cu parere de rau!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

Tema e Animate modificata , parerea mea este:

1. Legenda lasa de dorit
  2. tema se putea lati mai mult 
  3. nu da deloc bn asa rosu 
  4. puteai sa folosesti un beckground ese mai bn logoul in evidenta 

Si povestea continua sper sa nu o iei cu parere de rau!

Verifică a doua temă. Adică PlayNion v1.1. v1.0 e un mic eșec

• 2 weeks later...
Posted

Are ceva special tema si nu stiu daca e important la board index la avatare inloc de patrat ai pus cerc . :)) 

Tema deflection modificata .

Frate daca incepeti o tema nu modificati doar ceva care nu conteaza ,modificati meniul,userinfopane,maintitle si altceva care ar da mai frumos .(PS: Meniu facut de tine ,nu de pe alte teme,daca vrei ceva unic)

• Upvote 1

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Are ceva special tema si nu stiu daca e important la board index la avatare inloc de patrat ai pus cerc . :)) 

Tema deflection modificata .

Frate daca incepeti o tema nu modificati doar ceva care nu conteaza ,modificati meniul,userinfopane,maintitle si altceva care ar da mai frumos .(PS: Meniu facut de tine ,nu de pe alte teme,daca vrei ceva unic)

Nu m-am gândit la butoanele de la meniu :-? userinfopane o să-l schimb cu altul, că nici ăsta nu prea e așa... Frumos, m-am plictisit de el :)) maintitle e schimbat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.