Jump to content

Problema Placa Video (Black Screen) Sau Sursa?

g3py

Recommended Posts

Salut
De ceva vreme am o problema cu pc..Pe scurt , dupa ce aprind pc si trec aproximativ 2 minute incepe problema..Imi da black screen pentru cateva secunte..iar acest "black screen" se repeta la interval de cateva secunde ..Nu stiu daca m-am facut inteles..dar chiar nu stiu care ar fi problema
Se poate sa cedeze placa video ?? sau o cauza ar putea fii Sursa care nu i aloca destula putere placii video ....??Placa video e radeon hd 5450 1gb ddr3 ..placa am luat-o de pe pc lu tata si am pus-o pe al meu ..placa era in stare buna ..dupa 2 zile dupa ce am pus-o pe pc meu au inceput aceste probleme .. Iar carcasa am luat-o cu sursa incorporata de 500w ,,"carcasa a costat in jur de 120 lei",,

Ps:acum merg pe placa video integrata si nu mai am  probleme...In caz ca nu v-am lamurit am sa postez un video pentru a va arata mai exact

Black Screen-ul se repeta la interval de cateva secunde cat timp? La nesfarsit, sau clipeste de 2-3 ori si apoi gata?

Ce placa de baza ai?

clipeste intr-una ..Se repeta la interval scurt de timp.. cateodata imi face si la 3-4 sec ..dar am obs ceva.. cand dau cu pumnu in unitate deasupra la sursa.. isi revin .,si peurma pot sta linistit ceva timp..

Nu strica sa pui toata configuratia PC - ului .

Daca zici ca integrata sta lin , e posibil sa fie placa video dedicata devina . - Incompatibila poate cu restul sistemului , daca la tatal tau , folosita frecvent nu facea d”astea .

Sursa era montata pe carcasa cand am cumparat-o "carcasa a costat in jur de 120 lei " are 500w si seste identica cu ACEASTA ..decat ca a mea nu are butor de "on" "Off"

placa de baza Asrock 960gc-gs fx (are 6 luni vechime )

Procesoru : Amd athlon 64 3500+ de 2.20 ghz (cam vechi dar pana iau altu e bun si asta )

Ram : 1gb ddr2 800 mhz

2 hdd-uri : 320 gb primu

80 gb al doilea

placa video : Radeon hd 5450 1gb ddr3