Jump to content

Rezolvare Pagina Alba Cu Text La Autentificare Pe Skype

gaby

Recommended Posts

In decursul zilei de astazi am avut nevoie de Skype. Am intrat pe pagina oficiala, l-am descarcat si instalat, iar cand am ajuns la pasul in care trebuia sa ma autentific, fereastra aplicatiei nu era deloc asa cum o stiam, colorata, ci alba cu text negru, afisand si eroarea:

Oops! Your Skype Name isn’t an email address.. Try again or choose another way to sign in.

1yzwrzF.jpg

Am incercat o reinstalare, am zis ca poate nu s-a instalat cum trebuie, dar degeaba. Urmatoarea solutie era sa incerc o versiune mai veche, dar m-am legat mai intai de eroare, si am gasit solutii.

Am inteles ca aceasta problema apare atunci cand nu exista setarile standard pentru clasa .css (cascading style sheets) in registrii. Nu stiu cine sa modificat aceasta clasa, avand in vedere ca am sistemul de operare cat mai light/clasic, dar in fine.

Rezolvarea a fost sa aduc registrii la starea lor standard prin descarcarea patch-ului de aici: http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Skype-6-10-0-104-BIG-Login-screen-problem/m-p/2104915/highlight/true#M202212 (css.zip)

P.S: Dupa ce descarcati arhiva css.zip, o dezarhivati, inchideti Skype-ul, si rulati (dublu click) pe fisierul fix_css.reg, dupa care dati ok la mesajul ce va aparea pe ecran, care va instiinteaza ca vor avea loc modificari de registrii.

P.S 2: Fisierul break_css.reg va readuce clasa .css din registrii la starea dinaintea patch-uirii.

Numai bine :pct:!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif