Jump to content

Recommended Posts

Posted

Totul e original si bine gandit asta imi place la uni dintre voi .

Succes cu comunitatea.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

@Filip : ce e al tau e pus de o parte.

Frumos,elegand,nu prea impopotonat , culori care nu deranjeaza, chestii unice..

Ştii ca ti-am zks si pe mess,ca ai fani,multi au inceput sa copieze si noul skin dv..

daina mucles daina deles

• 3 months later...
Posted

@Filip : ce e al tau e pus de o parte.

Frumos,elegand,nu prea impopotonat , culori care nu deranjeaza, chestii unice..

Ştii ca ti-am zks si pe mess,ca ai fani,multi au inceput sa copieze si noul skin dv..

Multumesc.(tuturor)

Nu-i nimic, lasa-i sa fure. Imediat vine alta tema, so .. stay tunned.

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Superb skinul ! Ar fii frumos sa o pui si pe net

• Downvote 1

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

Posted

Superb skinul ! Ar fii frumos sa o pui si pe net

LOL! Cica sa o puna pe net. El munceste la o tema originala ca sa apara pe toate comunitatile? Invatati-va si voi sa va creati o tema, sunt mii de tutoriale aici.

Super tema, este o originala si asta e cel mai important. Felicitari!

Posted

Toate temele create de el au fost apreciate , si ulterior copiate ,abea astept sa vad noua tema darkvibe , si pregateste o tema noua si pentru pw****.ro , astept sa vad si acolo ce notiuni noi si originale va folosi , ma surprinde de la skin la skin.

daina mucles daina deles

Posted

Tema actuala o sa apara pe internet, dar din pacate pentru unii, nu va fi free.

Tema la care lucrez e gata in proportie de 20%, merge destul de greu treaba fiindca iau fiecare fisier la rand si il modific, am modificat deja vreo 4 hook-uri, prima pagina  (fara footer) si putin in topicview. Am scos cateva lucruri care erau default in ipb si le-am adaugat intr-o alta forma care sa ocupe mai putin spatiu si sa arate mai "elegant", gen input-ul pentru search nu mai exista, este doar un buton intre acel plic si icoana de la notificari, avatarele din hook-urile recet topics, birthdays au disparut si alea, etc.

Pentru tema pwnned va trebui sa mai asteptati o perioada, fiindca unul dintre fondatori a sters-o in timp ce eu lucram la ea, iar acum trebuie sa o iau de la 0. No problem...

Multumesc de prareri.

P.S: Lucrez si la un nou serverlist (cel din categoria serverelor).

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

• 3 weeks later...
Posted

Nu e asa frumoasa tema dar merge :)

Adevarat.

Tema este prea "intunecata". Adauga-i un strop de culoare, de preferat acel portocaliu pe care il folosesti la logo. La meniu poti adauga un alt background, acela nu este chiar potrivit...iar la hover-ul linkurilor pune alta culoare, nu alb. Ulterior, ar merge si un hover la avatarele de la ultimele mesaje.

Posted

Nu e asa frumoasa tema dar merge :)

Inchide ca te sun eu.

Nu il pup in fund sau chestii de genul asta , imi e prieten, dar cand vei face tu skin-uri ca ale lui,atunci sa comentezi.

Arata bine tema dar e prea intunecata abia daca intelegi ceva

Iti recomand o restabilire a culorilor monitorului, eu le-am reconfigurat de curand si se vede foarte foarte frumos skin-ul.

ON: Tema este frumoasa , sidebar-ul arata minunat , ckeditorul este splendid , bravo !

daina mucles daina deles

Posted

Inchide ca te sun eu.

Nu il pup in fund sau chestii de genul asta , imi e prieten, dar cand vei face tu skin-uri ca ale lui,atunci sa comentezi.

Iti recomand o restabilire a culorilor monitorului, eu le-am reconfigurat de curand si se vede foarte foarte frumos skin-ul.

ON: Tema este frumoasa , sidebar-ul arata minunat , ckeditorul este splendid , bravo !

Comentez ce vreau eu :) daca tu il pupi in fund e problema ta eu zic adevarul :)

Nu sari in ajutor batman ;)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Culorile sunt alese bine, problema e la voi, la monitoarele voastre.

Defapt scrisul in unele locuri e putin cam inchis, un exemplu ar fi la numele categoriilor, e cam prea inchis la culoare sau da-i un bold ceva si uita-te cum arata dupa.

Posted

Am descoperit o mica problema. Cand duci mouse-ul pe un buton din menu incep sa palpaie anumite culori de pe tema.

Fara sa duc mouse-ul pe buton :
p4FG2P7.png

Cand duc mouse-ul pe buton :
eltcy9S.png

Iese ceva de genul cand duc mouse-ul pe un buton din menu doar ca palpaie doar odata.

NEr5ZuU.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.