Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...

Posted (edited)

22/08/2015, un nou inceput.

Am decis sa o luam de la 0, insa de data aceasta pe ultima versiune a ipb-ului si cu un nou design, mai atragator.

Va asteptam intr-un numar cat mai mare si in acelasi timp asteptam parerile si sugestiile voastre legate de noul si viitorul darkvibe.

Acum oferim si servicii de game hosting, prin intermediul partenerului nostru KGB-Hosting.

• Server Counter-Strike 1.6 # 32 sloturi = 8e (oferta valabila pana pe data de 01/09/2015)
  • Server WAR Counter-Strike 1.6 + DVWS (Darkvibe WarSystem) = 3,5e (oferta valabila pana pe data de 01/09/2015)
Edited by Filip Cristian

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Din nou de la 0? :))
Este daca nu ma insel a 3 a sau a 4 a oara...Uite asa scadeti usor usor.

Tema este foarte frumoasa asemanatoare daca nu ma insel cu fosta de pe mixgamers versiunea galbena.

E pacat ca o tot luati de la 0 aproape in fiecare luna...

Posted (edited)

Este pentru a 4-a si ultima oara cand il mai reinstalam, am reusit in sfarsit sa rezolvam toate problemele si sa o luam de la inceput.

Edited by Filip Cristian

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Este pentru a 4-a si ultima oara cand il mai reinstalam, am reusit in sfarsit sa rezolvam toate problemele si sa o luam de la inceput.

Vrei sa spui ca acum va ramane definitiv fara viitoare resetari?

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.