Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebuie sa tii cont de mai multe lucruri, cum ar fi:

• performanta - randamentul unei baterii externe este de regula de 50-75% din capacitatea mentionata. O baterie externa de 4000 mAh va incarca telefonul cu numai 2000-2500 mAh, aproape niciodata cu intreaga sa capacitate. Astfel ca daca telefonul tau are o baterie de 2000 mAh si doresti ca bateria externa sa-l incarce complet o data, ar fi bine sa cumperi o baterie externa cu o capacitate de minim 3000 mAh.
  • conectori - cu cat numarul de conectori este mai mare si mai diversificat, cu atat vei putea conecta mai multe dispozitive simultan si, respectiv, o varietate mai mare de produse. Unele baterii externe ofera inclusiv porturi USB de 2 A in loc de 1 A, astfel ca dispozitivul tau se va incarca mai repede.
  • portabilitatea - cu cat dimensiunile si greutatea bateriei externe sunt mai mici, cu atat va fi mai usor de transportat. In general, cu cat capacitatea este mai mare, cu atat dimensiunile si greutatea vor fi mai mari.
  • compatibilitatea - citeste cu atentie despre tipurile de dispozitive pe care le poti conecta la bateria externa.

Eu am folosit pana acum o Xiaomi Mi Power Bank de 10400 mAh si un Samsung de 9000 mAh. Ambele au fost ok.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.