Moderators gadeas Posted January 25, 2015 Moderators Report Posted January 25, 2015 Pai nu stim, ce s-a intamplat? Sintem bine toti? A venit apocalipsa? Presupun ca nu mai e dark editoru, ai umblat la ceva? 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+duL @ Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Exstras din regulament. 3. Elaboraţi conţinutul subiectului Nu vă putem citi gândurile ca să ne dăm seama ce doriţi mai exact. Oferiţi o descriere clară şi concisă a problemei cu care vă confruntaţi Ce măsuri aţi luat deja pentru rezolvarea problemei? Ce ghiduri / tutoriale aţi încercat să folosiţi? Furnizaţi link-uri relevante / screenshots / etc. Folosiţi un titlu clar şi concis care să reflecte în cât mai puţine cuvinte problema întâlnită Nu uitaţi să includeţi informaţii adiţionale, precum: Screenshot, text, log-uri, etc ale problemei / erorii Locaţia unde apare eroarea / problema Când a apărut problema / eroarea Dacă este cazul, ultimele pluginuri instalate pe forum Imagini exemplu On: ai modificat ceva? daina mucles daina deles
+tazzy* Posted January 25, 2015 Author Report Posted January 25, 2015 . Da, am modificat, dar numai stiu de unde.
Moderators gadeas Posted January 25, 2015 Moderators Report Posted January 25, 2015 Atunci inseamna ca nici noi nu stim unde ai modificat. Probabil prin stilu de la ckeditor? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+tazzy* Posted January 25, 2015 Author Report Posted January 25, 2015 Nu, doar in ipb_styles.css am modificat.
+d@niel Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 ACp>> look&feel>. tema ta >> tabul css>. ipb.ckeditor.css>.> cauti .cke_top { background: #232323 url('{style_images_url}/editor/toolbar_bg.png') repeat-x !important; } modifici la background: #232323, culoarea ta. si public > js > 3rd_party > ckeditor > skins > ips > editor.css cauti, e chiar la inceput cum deschizi editor.css .cke_skin_ips *, .cke_skin_ips a:hover, .cke_skin_ips a:link, .cke_skin_ips a:visited, .cke_skin_ips a:active { background: transparent; modifici la background dupa preferinte
† Quίηη™ Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Am facut ce ai spus tu si arata astfel: wWw.UltraPhase.RoUltraPhase RomaniaY!M: marianstefan09@yahoo.comSkype: marianstefan123Sau PM pe forum la † Twίηη™
+d@niel Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Nu vezi ca nu e la fel ? cu ce o postat tazzy ? foloseste search pentru problema ta
Moderators gadeas Posted January 28, 2015 Moderators Report Posted January 28, 2015 Am facut ce ai spus tu si arata astfel: Daca citeai fisieru ReadMe care l-am adaugat in raru de download, observai si explicatie cum sa rezolvi aia pe skinu ala PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
† Quίηη™ Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Poi nu am avut readme.... App ai vazut ca am pastrat creditele wWw.UltraPhase.RoUltraPhase RomaniaY!M: marianstefan09@yahoo.comSkype: marianstefan123Sau PM pe forum la † Twίηη™
Moderators gadeas Posted January 29, 2015 Moderators Report Posted January 29, 2015 Poi nu am avut readme.... App ai vazut ca am pastrat creditele Inseamna ca l-ai downlodat de pe un site pe care nu l-am uploadat eu oficial care stiu ce contine si ca e ne-atins, il gasesti pe webflake, invision-virus si forumvolt.org ( care a disparut iaras ). PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now