Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , am modificat ceva in globaltemplate si boardindexTemplate , dupa ce am dat save , nu mai mergea forumul , adica mi aparea pagina alba , fara nimic pe ea ,  functiona doar acp.

Asa ca ma-m luat dupa un tutorial : http://invisionmodding.com/tutorials/article/195-white-pages/

Am facut acele modificari , iar acum uitati ce s-a intamplat : www.csrullz.com/forum

a lot of bla bla bla...

Posted

Acel tutorial se refera cu totul si cu totul la altceva,tu ai stricat doar tema...trebuia se te uiti in globaltemplate sau boardindex ce ai stricat.

Editeaza ce ai modificat cu acel tutorial sau le inlocuiesti cu originalele.

Posted

Nu ai inteles nimic , nu pot intra nici pe forum , nici in acp!

ok , inainte sa urmaresc acel tuturial era de la tema pagina alba , dar dupa ce am facut ce zicea in tutorialul ala , nu mai merge nici acp!

a lot of bla bla bla...

Posted

Da ma , pau eu am facut ce scria acolo , de asta apare asa acum pe forum , ca inainte aparea doar pagina alba!

Edit , am luat back-up de ieri , si la-m inlocuit in ftp , acum se pare ca am rezolvat cu aia , acum apare pagina alba , e de la tema ?

a lot of bla bla bla...

Posted

Editeaza ce ai modificat cu acel tutorial sau le inlocuiesti cu originalele.

Ce vrei sa-ti explic mai mult?

Le faci cum erau inainte !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.