Seedorf Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Salut, ma numesc Alex si: - Sunt din Arad, Pecica. - Am 15 ani. - Sunt elev la Liceul Teoretic "Gh.Lazar" - Profilul mate info , info intensiv . - Invat limbajul de programare C++ . - Invat si ipb - Sunt pasionat si de webdesign . -Am aflat de acest site de la d@niel . Raspund cu placere la orice intrebare .
+Vlăduț Rădulescu Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Când ai aflat tu de PC Troubleshooting, acum de la d@niel? Hai salut
gaby Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Bine ai venit ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Alexandru C. Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Bine ai venit alaturi de noi! a lot of bla bla bla...
+th3#afk Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Bun venit Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Recommended Posts