Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pai fisierele trebuie uploadate in : admin , public si ceva js( daca are fisier) in ftp, iar in acp se gaseste la : system-aplication and modules - manage aplications and modules . Iar acolo ai un pic install in dreapta .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• Moderators
Posted

https://translate.google.com/

Ne pare rău, nu aveți permisiunea pentru asta!
[# 10871]
Nu au existat categorii create încă

Aveți nevoie de ajutor?
Documentația noastră de ajutor
Contactați administratorul comunității

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

"Ne pare rău, nu aveți permisiunea pentru asta!"

PERMISIUNI , îţi spune ceva ? Creezi permisiuni pentru fiecare grup (Administrator,Moderator etc..)

"Nu au existat categorii create încă"

NU au existat...creezi categorii ,şi după o să vezi că merge.

Posted

Scz pentru dublu post , dar am observat ca mi'a aparut in tab pe forum , dar cand dau acolo imi spune asta

Ti-a fost dat raspunsul mai sus . O mica abatere de la topic : alege la configurari , setarea sa postezi pe forum si topicurile intr o oarecare categorie ca atunci cand un link va fi broken sa stii de unde sa  il iei .

• Upvote 1

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

"Ne pare rău, nu aveți permisiunea pentru asta!"

PERMISIUNI , îţi spune ceva ? Creezi permisiuni pentru fiecare grup (Administrator,Moderator etc..)

Sunt fondator , si stiu ca am full acces :| .

"Nu au existat categorii create încă"

NU au existat...creezi categorii ,şi după o să vezi că merge.

unde creez mai exact ?

Posted

In other : trebuie sa iti apara acel tab de la downloads . Acolo ai settings , group and category si setezi cum doresti .

• Upvote 1

www.gamelife.ro

• Moderators
Posted

Gasesti in:

AdminCP > Members > Member Groups > Manage Member Groups > Alegi grupu > Tabu Downloads

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ai creat vro categorie?

Posted

nu apare .

Pentru tine l am instalat :

sssaaad.png

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.