Cosminake Csm Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Salut . am instalat ip downloads si nu stiu unde sa il gasesc , ca sa uploadez fisiere alea alea ..
+th3#afk Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Pai fisierele trebuie uploadate in : admin , public si ceva js( daca are fisier) in ftp, iar in acp se gaseste la : system-aplication and modules - manage aplications and modules . Iar acolo ai un pic install in dreapta . Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Cosminake Csm Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 Pai da , am facut tot . am instalato , dar eu as vrea sa stiu unde intru ca sa uploadez ..
Cosminake Csm Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 Scz pentru dublu post , dar am observat ca mi'a aparut in tab pe forum , dar cand dau acolo imi spune asta Sorry, you don't have permission for that! [#10871] There have been no categories created yet Need Help? Our help documentation Contact the community administrator
Moderators gadeas Posted January 26, 2015 Moderators Report Posted January 26, 2015 https://translate.google.com/ Ne pare rău, nu aveți permisiunea pentru asta! [# 10871] Nu au existat categorii create încă Aveți nevoie de ajutor? Documentația noastră de ajutor Contactați administratorul comunității PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cosminake Csm Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 gadeas , stiu ce inseamna , nu's nascut de ieri de azi .. dar cum sa rezolv .. asta intreb :-/
Geo Msl Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 "Ne pare rău, nu aveți permisiunea pentru asta!" PERMISIUNI , îţi spune ceva ? Creezi permisiuni pentru fiecare grup (Administrator,Moderator etc..) "Nu au existat categorii create încă" NU au existat...creezi categorii ,şi după o să vezi că merge.
+th3#afk Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Scz pentru dublu post , dar am observat ca mi'a aparut in tab pe forum , dar cand dau acolo imi spune asta Ti-a fost dat raspunsul mai sus . O mica abatere de la topic : alege la configurari , setarea sa postezi pe forum si topicurile intr o oarecare categorie ca atunci cand un link va fi broken sa stii de unde sa il iei . 1 Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Cosminake Csm Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 "Ne pare rău, nu aveți permisiunea pentru asta!" PERMISIUNI , îţi spune ceva ? Creezi permisiuni pentru fiecare grup (Administrator,Moderator etc..) Sunt fondator , si stiu ca am full acces . "Nu au existat categorii create încă" NU au existat...creezi categorii ,şi după o să vezi că merge. unde creez mai exact ?
+th3#afk Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 In other : trebuie sa iti apara acel tab de la downloads . Acolo ai settings , group and category si setezi cum doresti . 1 Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Moderators gadeas Posted January 26, 2015 Moderators Report Posted January 26, 2015 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cosminake Csm Posted January 26, 2015 Author Report Posted January 26, 2015 Mai explicit daca se poate te rog , nu am gasit user groups
Moderators gadeas Posted January 26, 2015 Moderators Report Posted January 26, 2015 Gasesti in: AdminCP > Members > Member Groups > Manage Member Groups > Alegi grupu > Tabu Downloads PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators gadeas Posted January 26, 2015 Moderators Report Posted January 26, 2015 Ai creat vro categorie? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+th3#afk Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 nu apare . Pentru tine l am instalat : Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now