Jump to content

Creare, Dezvoltare Si Monetizare Site De Jocuri Flash?

Publisher92

Recommended Posts

Dupa cum reiese din titlu, intentionez sa imi fac un site de jocuri online pentru copii.Jocurile vor fi free evident,preluate de pe site-urile care au rubrica speciala pentru a descarca jocuri pentru site-ul tau.

Am o nelamurire si anume monetizarea si numarul de vizualizari.Monetizarea va fi evident prin reclame,dar care plateste mai bine?Am auzit ca ideal ar fi sa ma orientez pe GameAdvert,Epicgamesads sau Google adwords,probabil ar fi si altele.Partea a doua o constituie vizitatorii site-ului,caci am discutat cu un owner de studio de jocuri si mi-a spus ca jocurile flash scad vertiginos si sunt fara viitor,cel putin in viziunea lui si tind sa cred,pentru ca sunt sute de mii,daca nu chiar milioane de site-uri de jocuri flash,asa ca nu stiu cum fac eu sa atrag vizitatori,avand jocuri probabil existente deja pe alte mii de site-uri.Ceea ce nu am inteles este de ce foarte multi isi fac site-uri cu denumiri in romana,dar terminatii in .com,de genul jocuricupapusi.com si nu aleg de exemplu gamesforgirls etc.Daca detine cineva asa ceva sau a detinut in trecut,poate ar putea sa ma ajute cu ceva informatii.

Nisa site-urilor cu joculete flash e suprasaturata iar pentru un proiect care sa se mai poata bucura de succes intr-o oarecare masura, eu zic ca ar trebui sa vii cu jocuri noi, poate chiar unice (care sa se gaseasca doar pe site-ul tau).
Nu stiu care e politica GameAdvert sau Epicgamesads, si nici cat de bine te platesc. In loc de Google Adwords probabil ca ai vrut sa zici Google Adsense, Adwords-ul il folosesti daca esti advertiser (cel care face/vrea reclama). De regula, castigurile pe aceasta nisa sunt mici (PPC), dar se pot bucura de click-uri generoase.

Ceea ce nu am inteles este de ce foarte multi isi fac site-uri cu denumiri in romana,dar terminatii in .com,de genul jocuricupapusi.com si nu aleg de exemplu gamesforgirls etc.

Aleg .com pentru ca probabil aceeasi denumire este deja inregistrata pe .ro. De asemenea, se prefera/preferau EMD-urile (Exact Match Domains) pentru un avantaj in pagina de rezultate, care de prin 2012 se zice ca a disparut. Poti citii mai multe despre asta pe aici:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Da,stiu ca e suprasaturata,am vazut ca mai exista si varianta celor realizate in unity,dar oricum jocurile pe mobil ar fi baza,cele online rezista atata timp cat sunt facute de tine sau ai suficienti vizitatori pe unul free.Da,Google Adsense era,am scris eu gresit.Plus ca trebuie mare grija la publicarea reclamelor,caci nu ar fi tocmai frumos ca pe un site de copii sa apara reclama la fel de fel de tampenii nepotrivite varstei.

Da,stiu ca e suprasaturata,am vazut ca mai exista si varianta celor realizate in unity,dar oricum jocurile pe mobil ar fi baza,cele online rezista atata timp cat sunt facute de tine sau ai suficienti vizitatori pe unul free.Da,Google Adsense era,am scris eu gresit.Plus ca trebuie mare grija la publicarea reclamelor,caci nu ar fi tocmai frumos ca pe un site de copii sa apara reclama la fel de fel de tampenii nepotrivite varstei.

Exista si AdBlock ...

Si eu tot de soft vorbeam. Daca esti un utilizator cu o oarecare experienta, umbli pe site-uri decente si ai si un antivirus care sa-ti blocheze intr-o oarecare masura porcariile, nu vad de ce ai instala AdBlock.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif