lolek2 Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Am warn pe contul "lolek" de 2-3 luni recunosc l-am meritat dar nu atat timp .Si inca il mai am am decis sa nu mai intru pe accest forum ca nu sunt bine venit accesta este ultimul meu post.Puteti sa imi stergeti ambele conturi . Sau poate imi scoate warn-ul " pa
Tavicu Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Tu luasei un warn de la mine cu suspendare de 1 zi... lasa-ma sa verific edit: am scos warn-ul pe care il aveai p.s nu a zis nimeni ca nu esti bine venit da cand tu faceai doar posturi in care scriai: "k", "misto", "super tare" etc! Meritai din plin cum ai zis si tu
gaby Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 nu stiu cine sau pe ce motiv ti-a dat warn, ti-am scos eu restrictia de a posta, e o prostie ca nu esti bine venit pe forum. daca vrei sa nu mai postezi sau sa intri asta ramane numai decizia ta. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Hell_Spawn Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Mane ......decizia ramane a ta ..... nush ce sa intamplat dar........nu cred ca merita sa ne parasesti pt atata lucru
+lolek Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 AM DECIS , RAMAN PE PCTROUBLESHOOTING I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now