Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. PCT ! 

Cum modific fontul la maintitle ca acesta? Xqo21Cf.png

2. Cum fac sa imi apara asa  ? : AHLUSOo.png

Adica sa nu se vada Gradul si doar Membertitle (jos) + banner rank. 

MS!! :X 

Posted

la 1. da search si vezi ca trebuie sa gasesti cineva care vroia sa modifice maintitle si courage i-a lasat si cum sa modifice font-ul.

2. acela este icon de rank, il poti pune si tu. Il uploadezi si il pui cand modifici gradul la

Group Icon Image

Posted

Poftim acele maintitle-uri:

.maintitle {
background: rgba(0, 0, 0, 0.8);
color: #FFF;
font-size: 13px;
font-weight: 300;
margin-bottom: 0px;
overflow: hidden;
padding: 12px;
text-shadow: 0 -1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.4);
text-align: left;
font-variant: small-caps;
text-transform: capitalize;
border-bottom: 1px solid #38F;
}
  • Upvote 2
Posted

Mersi Tazzy. 

@xBourne... nu te baga in seama daca nu stii despre ce este vorba, eu nu ma refer la : Sa bag rank banner, sa nu se vada Gradul si doar Membertitle (jos) + banner rank. 

Posted

Mersi Tazzy. 

@xBourne... nu te baga in seama daca nu stii despre ce este vorba, eu nu ma refer la : Sa bag rank banner, sa nu se vada Gradul si doar Membertitle (jos) + banner rank. 

daca nu stii sa vorbesti nu intelege nimeni nimic. 

Posted

Daca doresti sa stergi banda grupului, in:

userInfoPane

ai pentru fiecare grup creeat banda aceea.. ceea tu trebuie sa stergi, este:

<if test="$author['g_id']== 4">
<ul class="ribbon">
                                <li class="ribbon2" style="background: #008080;">
                                        <div class="Rleft" style="background: #008080;"></div>
                                        <div class="Rright" style="background: #008080;"></div>
                                 <span style='color:#eee;background-image: url("http://www.indungi.ro/forum/textspan/background.gif");'><span style="color:#eee;">{$author['g_title']}</span></span>
                                </li>
 </ul>
 </if>

Eu ti-am dat un exemplu` sa te ghidezi dupa el, sa stii ce ai de sters.. :)

• Downvote 1
Posted

Ba ma ajuta careva? 

Nu inteleg nimic de la Twili..... 

@ Fabi lasama odata cu Bannerul am alta problema nu banner. Ala stiu cum sa il pun -_- 

Vreau sa nu se vada gradul, si doar member - title in locul lui!!!!!!!!!

CA IN POZA : AHLUSOo.png

Posted

Ba oameni buni ce nu intelegeti ca el vrea sa dispara gradul : ADMINISTRATOR si in loc de acela sa fie o POZA cum este acolo in loc de grad " ADMINISTRATOR " este poza   :-??

Posted

Daca vrei sa adaugi o imagine per rank: ACP -> Members -> Member Groubs -> Manage Members Groups ==> Dai click pe grupul la care vrei sa pui si sub numele grupului, ,e o caseta mare (Group Image sau ceva de genu). Acolo pui linkul imaginii.

• Downvote 1
Posted

@ Fabi, lasate de ipb, scuzatimi limbajul dar chiar esti pr0st..

ON : REZOLVAT !

Scuza-ne daca nu sti sa te exprimi :-j

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Posted

Dai -1 degeaba. Ti-am dat rezolvarea dupa ce am inteles si eu... Daca nu stii sa te exprimi.... Nu vezi ca nimeni nu a inteles ce vrei?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.