xBourne Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Vreau si eu un tutorial pentru editarea temei default ipb, de la 0 s-o editez eu cum vreau. M-am uitat la cel facut de courage dar e prea simplu..
+tazzy* Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Pai, pentru unii www.pctroubleshooting.ro este un tutorial. De asta exista categoria IP.Board, sa te ajute pe tine sa ii faci temei ce vrei.
xBourne Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 Da, dar nu pot face eu topic pentru fiecare particica cum o editez si chestii, intelegi? ca nu este voie sa cer mai multe chestii intr-un topic..
+tazzy* Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Pai de inceput, iti faci o tema asa, mai usoara. Dupa, incepi si intrebi aici, ca doar nu vrei sa iti faca cei de pe pct toata tema, serios acum..
xBourne Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 Vreau si eu un tutorial pentru editarea temei default ipb, de la 0 s-o editez eu cum vreau. M-am uitat la cel facut de courage dar e prea simplu..
Moderators gadeas Posted February 3, 2015 Moderators Report Posted February 3, 2015 Pai inafara de aia, deja ramane pe mana ta in functie de: Creativitate Idei Design Si dupa cunostinte in: HTML CSS JS PHP Noi nu prea avem ce sa-ti mai spunem sau sa-ti facem un tutorial despre cum se face X, aia ar inseamna deja sa nu-ti mai faci nimic pe contu propiu daca tot vrei de la 0. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now