Jump to content

Cerinte De Sistem Mortal Kombat 10 (System Requirements)

Recommended Posts

Posted

Mortal Kombat 10 urmeaza a fi lansat pe data de 14 aprilie 2015 pe PC, Xbox One, Xboc 360, PlayStation 4 si PlayStation 3, jucatorii putandu-se putand alege dintre urmatoarele personaje (confirmate de catre NetherRealm Studios pana in momentul postari): Cassie Cage, D'Vorah, Ferra/Torr, Kotal, Kahn, Ermac, Kano, Kitana, Kung Lao, Quan Chi, Raiden, Reptile, Scorpion, Sub-Zero si Goro pentru cei care precomanda jocul.

Cerinte de sistem minime Mortal Kombat 10 / Minimum system requirements:
64-bit: Vista, Win 7, Win 8
GPU: Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Memory: 3 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850
DirectX: 11
HDD: 25 GB

Cerinte de sistem recomandate Mortal Kombat 10 / Recommended system requirements:

CPU: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz / AMD FX-8350, 4.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7950
DirectX: 11
HDD: 40 GB

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Clasicii Scorpion și Sub-Zero în trailere, dar ăsta chiar arată bine. Partea finală este cam sinistră pentru unii copii, dar arată prea bine :X

Pai cine - i pune pe copii sa se joace ? :D

Eu cred ca n - aveam 10 ani cand jucam MK4 ...

• Upvote 2
Posted

Pai cine - i pune pe copii sa se joace ? :D

Eu cred ca n - aveam 10 ani cand jucam MK4 ...

Mă jucam Mortal Kombat 4 la 5 ani =)) Dar nu știam niciodată cum să fac un fatality. A venit Shaolin Monks pe care l-am terminat de 10 ori doar cu Kung Lao, am ajuns să omor cu iepuri.

• Upvote 1
Posted

Intr - adevar , vremuri bune ...

Eu la 4 - 5 ani jucam Mario Bros .

Ma chinuiam teribil cu balaurul ala ca sa pot ajunge la printesa ... eh , I became nostalgic .

Posted

Intr - adevar , vremuri bune ...

Eu la 4 - 5 ani jucam Mario Bros .

Ma chinuiam teribil cu balaurul ala ca sa pot ajunge la printesa ... eh , I became nostalgic .

Jocurile video ale copilăriei? Contra și TMNT pe Terminator 2, Dethkarz, Tycoon Zoo, Star Wars II, mai era un joc de la revista Noroceii pe care mă chinui să-l găsesc de aproape o viață și categoric seria GTA pe PC =))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.