Jump to content

Cum Activez Sidebar Intr-O Tema Ipb?

Go to solution Solved by Vlăduț Rădulescu,

Recommended Posts

Posted

Salut, am luat si eu o tema de pe net si am editat-o, dar nu stiu de unde sa activez sidebar-ul.. E ceva gen Ecila, n-are sidebar. Unde gasesc si unde activez acest sidebar ?

ECILA.RO gaming network

Posted

Admin CP - System Settings - Ad Code Integration acolo o sa gasesti!

Eu zic cum il activez, nu cum adaug coduri :| .

ECILA.RO gaming network

Posted

Trei cuvinte iti zic: te paste suspendarea.

Sunt atat de multe subiecte pe tema sidebar-ului pe forum (activarii, dezactivarii, etc.), incat fac alergie cand vad ca inca se creeaza topicuri in care se intreaba despre asta. Cel mai recent este asta:

P.S: Ma faceti sa dezactivez postarea topicurilor la liber in aceasta sectiune, si activarea aprobarii de catre moderatori.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Sunt atat de multe subiecte pe tema sidebar-ului pe forum (activarii, dezactivarii, etc.), incat fac alergie cand vad topicuri in care se intreaba despre asta. Cel mai recent este asta:

P.S: Ma faceti sa dezactivez postarea topicurilor la liber in aceasta sectiune, si activarea aprobarii de catre moderatori.

Scuze.. O sa folosesc butonul search.. 

S-a mai discutat: ?hl=sidebar

Multumesc.

ECILA.RO gaming network

Posted

Sunt atat de multe subiecte pe tema sidebar-ului pe forum (activarii, dezactivarii, etc.), incat fac alergie cand vad ca inca se creeaza topicuri in care se intreaba despre asta. Cel mai recent este asta:

Da da da da da da da da da da da da da daaaaaaaAAAAAAAAA!!!! Fă asta, te rog.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.