+Artick Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Salut, am luat si eu o tema de pe net si am editat-o, dar nu stiu de unde sa activez sidebar-ul.. E ceva gen Ecila, n-are sidebar. Unde gasesc si unde activez acest sidebar ? ECILA.RO gaming network
pwnz Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Admin CP - System Settings - Ad Code Integration acolo o sa gasesti!
Solution +Vlăduț Rădulescu Posted February 6, 2015 Solution Report Posted February 6, 2015 S-a mai discutat:
+Artick Posted February 6, 2015 Author Report Posted February 6, 2015 Admin CP - System Settings - Ad Code Integration acolo o sa gasesti! Eu zic cum il activez, nu cum adaug coduri . ECILA.RO gaming network
gaby Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Trei cuvinte iti zic: te paste suspendarea. Sunt atat de multe subiecte pe tema sidebar-ului pe forum (activarii, dezactivarii, etc.), incat fac alergie cand vad ca inca se creeaza topicuri in care se intreaba despre asta. Cel mai recent este asta: P.S: Ma faceti sa dezactivez postarea topicurilor la liber in aceasta sectiune, si activarea aprobarii de catre moderatori. 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Artick Posted February 6, 2015 Author Report Posted February 6, 2015 Trei cuvinte iti zic: te paste suspendarea. Sunt atat de multe subiecte pe tema sidebar-ului pe forum (activarii, dezactivarii, etc.), incat fac alergie cand vad topicuri in care se intreaba despre asta. Cel mai recent este asta: P.S: Ma faceti sa dezactivez postarea topicurilor la liber in aceasta sectiune, si activarea aprobarii de catre moderatori. Scuze.. O sa folosesc butonul search.. S-a mai discutat: ?hl=sidebar Multumesc. ECILA.RO gaming network
+Vlăduț Rădulescu Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Trei cuvinte iti zic: te paste suspendarea. Sunt atat de multe subiecte pe tema sidebar-ului pe forum (activarii, dezactivarii, etc.), incat fac alergie cand vad ca inca se creeaza topicuri in care se intreaba despre asta. Cel mai recent este asta: P.S: Ma faceti sa dezactivez postarea topicurilor la liber in aceasta sectiune, si activarea aprobarii de catre moderatori. Da da da da da da da da da da da da da daaaaaaaAAAAAAAAA! Fă asta, te rog.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now