+COOLPIX Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 salut Doresc si eu un profile sidebar ca in screenshotul de mai jos...
+Andreeas Z. Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Iar vad aznet ) Sa mor de nu v-am dat in spaima cu comunitatea asta .. Aa , era sa uit .. MULTUMIM DE RECLAMA , tu si ceilalti 20 de fani ai nostrii ! Va pupam
Moderators gadeas Posted February 8, 2015 Moderators Report Posted February 8, 2015 Iar vad aznet ) Sa mor de nu v-am dat in spaima cu comunitatea asta .. Aa , era sa uit .. MULTUMIM DE RECLAMA , tu si ceilalti 20 de fani ai nostrii ! Va pupam Dacă mai văd mesaje gen "astea-s de pe forumul meu / esti plagiator / etc", hide. Next warn. Ti-am mai atras atentia odata pentru aceasi lucru, iti mai dau o sansa, daca nu, sti ce te asteapta PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+tazzy* Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Iar vad aznet ) Sa mor de nu v-am dat in spaima cu comunitatea asta .. Aa , era sa uit .. MULTUMIM DE RECLAMA , tu si ceilalti 20 de fani ai nostrii ! Va pupam in fund pe mine, pe funcker, si pe toti restul care cica iti sunt fani. 1
+COOLPIX Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 Iar vad aznet ) Sa mor de nu v-am dat in spaima cu comunitatea asta .. Aa , era sa uit .. MULTUMIM DE RECLAMA , tu si ceilalti 20 de fani ai nostrii ! Va pupam asa ceva eu stiu de profile sidebar. eu doresc sa fie ca pe fotografie mai astept alte raspunsuri
Alexandru C. Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 asa ceva eu stiu de profile sidebar. eu doresc sa fie ca pe fotografie mai astept alte raspunsuri E profile sidebar , doar ca omu` a stiu sa si-l modifice pe bunul plac a lot of bla bla bla...
+Artick Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 (edited) Frate.. nu stiu ce vedeti la AzNet.. Andreew a lucrat pt. tema si scripturi si voi ? Uite acelas script doar cu alt model facut de Courage http://webflake.sx/topic/11195-tut-your-profile-in-sidebar/ Edited February 9, 2015 by #Shadow ECILA.RO gaming network
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now