Jump to content

Pareri / Sugestii Capytala.ro

Recommended Posts

Tema aznet modificata pe orange..nimic care sa ma dea pe spate..

Sunt de acord cu duL @ , dar totusi si eu am tema AzNet black, dar eu macar am pastrat copyright =)) . http://teroristii.ro. In rest, ok forumul..

Edit: Scoate acea faza cu ,, 10 posturi pentru a scrie pe shoutbox"  pune macar 5, faza cu 10 alunga membrii ceva gen :

,,Aa.. pff.. fac eu 10 posturi sa scriu pe chat , praf " :)));) Asta se potriveste doar la comunitati populate gen CS32 , CS1 , QuitZone , Max-Cs.

ECILA.RO gaming network

Sunt de acord cu duL @ , dar totusi si eu am tema AzNet black, dar eu macar am pastrat copyright =)) . http://teroristii.ro. In rest, ok forumul..

Edit: Scoate acea faza cu ,, 10 posturi pentru a scrie pe shoutbox"  pune macar 5, faza cu 10 alunga membrii ceva gen :

,,Aa.. pff.. fac eu 10 posturi sa scriu pe chat , praf " :)));) Asta se potriveste doar la comunitati populate gen CS32 , CS1 , QuitZone , Max-Cs.

Si tu ai pastrat fix chestia aia.

IPB Skin made by †Azєηkό™

Vai de viata voastra anti-sociala

ON:

Avand in vedere ca ai tema aznet = plagiator = comunitate de nimicCopyright modificat , ce sa zic , numai bafta , mai mult de 2 luni nu tine ca toate celelalte 10000000 de comunitati :)

Si tu ai pastrat fix chestia aia.

IPB Skin made by †Azєηkό™

Vai de viata voastra anti-sociala

ON:

Avand in vedere ca ai tema aznet = plagiator = comunitate de nimicCopyright modificat , ce sa zic , numai bafta , mai mult de 2 luni nu tine ca toate celelalte 10000000 de comunitati :)

Pacat ca nu stii tu de cand e capytala. Din cauza dezinteresului din partea staff-ului comunitatea a decazut foarte tare. Asadar daca avea un staff capabil era sus demult ;) Capytala.Ro - Since 2008

Mno.. si ai vrea un premiu ca ai facut tu tema? Sau ce? Putin imi pasa ca ai facut sau nu tu tema aia. E modificata si de mine... nu e xerox prietene !

Nu ai primary_nav,butoanele din secondary_nav is modificate, fundal scos de pe col_c_stats,user_details modificat,footer modificat.