Jump to content

Dezactivare Sleepmode Tastatura Luminoasa Desktop?

Recommended Posts

Posted

salut, am o tastatura Genius Zeus luminoasa, ce ma deranjeaza e ca dupa 10 min daca nu tastez se sting luminile, intra in sleepmode se reaprinde daca ating o tasta, poate stie cineva vreun program sau setare din windows (7) care sa anuleze intrarea in sleepmode adica sa stea aprinsa tot timpul?

Posted

Tastatura nu vine si cu un CD? De regula au un programel prin intermediul caruia poti face anumite setari, personaliza tastele, si poate exista si o optiune in acest sens. Daca nu exista, ma tem ca nu ai ce sa-i faci. Totodata nu mi se pare deranjant acest "sleep mode", dar fiecare cu parerile si dorintele lui.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

nu are nici un cd ar mai putea un electronist sa-i dea de cap desfacand-o da nu se complica nimeni cu asa ceva oricum mersi de raspuns.

• Moderators
Posted

Scrisesem ceva, dar am inteles eu gresit... din cate stiu la astea ...iluminatul e ajustabil...dar faza cu 'sleepmode' cum ii spuneti, nu stiu. Mie mi s-ar parea normal ca dupa cateva minute de la folosire sa se stinga, astfel faci economie la curent.....

Posted

da e ajustabil are un buton fn care in combinatie cu esc are 2 trepte de lumina si fara lumina eu vreau sa fie aprinsa tot timpul daca stiam de chestia cu sleepmode nici nu o mai luam .

Posted

gaby stii ca e o vorba inteleapta despre gusturi sper ca o si ma intelegi,lusti iti multumesc pentru intentie dar sincer nu stiu cum te poate ajuta faptul ca am cumparat-o online din China mai precis Aliexpress.com .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.