Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Am o problema cu desktopul. M-a mancat in cur sa scot memoriile ram de pe placa de baza si sa le pun la loc deoarece *cred eu* se incalzeau dupa un timp si calculatorul incepea sa functioneze greoi . Am facut treaba asta,am scos memoriile ram si le-am pus inapoi insa cand sa deschid din nou calculatorul,surpriza (poza)
Presupunand ca ati vazut poza,calculatorul imi ramane asa,nimic nu se intampla,am cuplat la el urmatoarele : Mouse,tastatura ( usb amandoua) ,cablu VGA si alimentator.
In poza puteti vedea ca la deschidere nu-mi apar detalii despre placa de video,imi apare ca am cuplat 2 tastaturi si un maus,insa curios e ca am doar o tastatura care se pare ca nu primeste curent si mouse-ul care din ce vad functioneaza ( cel putin teoretic-ledul este aprins spre deosebire de tastatura) . Tot in poza mai vedeti ca imi da urmatorul mesaj : F11 to enter boot menu. Clar nu pot sa fac cum imi spune pentru ca tastatura nu reactioneaza si am mai incercat inca una pe langa aceasta usb ,una cu cablu din acela vechi,aceiasi poveste .
Pana acum am facut urmatoarele : Am tot schimbat memoriile ram dintr-un slot in altul,am scos placa video si am pus-o la loc pe placa de baza,am scos bateria de la bios. Alte sugestii ? Multumesc!

Poza cu problema:

20150210_001657.jpg

Posted

Exact asa i - am spus si eu colegului [ avusese imaginea de mai sus , iar cand m - a sunat avea tot ecranul negru ] ...  '' iti mai  *beep* - uie ? ''

El : '' No , merge normal ... '' ...

Si defapt eroarea o rezolvase prin mutarea placutelor de RAM ... [ inainte sa se joace copilareste la monitor ] .

Dar dupa , in loc sa mearga normal desktop - ul , el zicea ca e negru ca ... apasase un butonas ...

Mai explic inca odata ?

Eu credeam ca dupa ce a incercat tot i - o fi dat full Black Screen si - am zis ca poate ajut , unde am mai facut - o ...

ON :

Cate slot - uri ai la RAM ?

Incercasi toate posibilitatile ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.