Jump to content

Iphone Nerecunoscut De Pc (Usb Device Not Recognized)

Recommended Posts

Posted

Buna Seara! Am si eu nevoie de ajutorul vostru,am un pc ( placa de baza asus a55bm-k )  si am o problema cu cablu de date la Iphone, nu il recunoaste, si degeaba am incercat sa instalez driver-ul pt USB(l-am instalat) si alte telefoane/stick/tablete le vede..dar nu si la Iphone... daca stiti de la ce sa fie va rog ajutati-ma. Scuze daca nu am pus postu unde trebuie si intelegeti voi ce am scris :)

Posted

Te-ai uitat peste sfaturile oficiale: http://support.apple.com/ro-ro/HT204095?

Ai iTunes instalat? Dezinstaleaza-l, deconecteaza iPhone-ul de la PC, instaleaza din nou iTunes dupa care conecteaza iPhone-ul la PC intr-un alt port USB decat cel initial.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da m-am uitat peste tot, bag cablu in alt pc/laptop il recunoaste. Inainte sa schimb placa/video mi-l recunostea pc-ul meu. dar de atunci nimic, am schimbat windows, am instalat sute de programe si nimic, am dezinstalat Itunes/restart/usb schimbate si pe placa de baza si nimic...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.