Hattoldy Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 As dori sa aflu părerea dvs. Fata de comunitatea mea... www.fraggs.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Tema darkz putin modifica. legenda e praff 2 Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dogaru P. Catalin Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Nimic interesant , icon-urile acelea de la categorii le.am vazut tema nu e originala .. Categoriile sunt aranjate urat, legenda este cam ciudata cu acel h4 . Bafta cu comunitatea 6/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hattoldy Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Ok , mersi de parere , vreau si alte pareri ? @Dogaru mersi , pe tine intr-un fel da iti apreciez parerea dar ar cam trebui sa intelegi ca la momentul de fata tema actual e cam "maximul" atins pentru o tema de gaming si avand in vedere ca SINGURUL lucru care mai arata legat de tema de la care am inceput e maintitle-ul nu stiu ce sa zic ? mie unu imi place cum arata si m-am gandit sa nu-l modifc. @Krono cand iti pui o tema care sa aiba mai mult de 1 modificare si-un logo decent vorbim , si crede-ma puiule ca nu sunt "mici modificari" . Eu as vrea sfaturi pareri gen "ti-as recomanda X " "imi place x dar ar trebui sa y" nu sa fim gen babele de la colt sa facem hate .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dogaru P. Catalin Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Nu.mi plac moderatori care iti modereaza forumul , sunt prea vulgari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hattoldy Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Am avut niste probleme , se certasera , stiu . Pun biciu pe ei imediat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Nu mă încântă așa tare tema... Acel glow este prea puternic, dacă l-ai scoate ar fi perfect. Scoate Licensed to, când îți cumperi tu licență, mai vorbim. Rcimand aceeași culoare ca la Administrator, astfel încât doar denumirea gradului de Deținător să fie singura diferență. Pe lângă asta, să scoțo gradul din Group Name Indicator. Acel maintitle a devenit enervant, fii original și procură-ți tu singur unul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hattoldy Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Nu mă încântă așa tare tema... Acel glow este prea puternic, dacă l-ai scoate ar fi perfect. Scoate Licensed to, când îți cumperi tu licență, mai vorbim. Rcimand aceeași culoare ca la Administrator, astfel încât doar denumirea gradului de Deținător să fie singura diferență. Pe lângă asta, să scoțo gradul din Group Name Indicator. Acel maintitle a devenit enervant, fii original și procură-ți tu singur unul. La urmatorul update voi crea un alt maintitle. - Glowul mie unu imi place. - Culorile o sa fie recreate cand o sa refacem gradele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts