Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am niste problme pe forum cu niste persoane din alta tara.

Vreau sa stiu daca se poate pune restrictie sa nu intre decat persoanele din romania pe un forum?

Sau stiti alta metoda de a opri "atacurile" de genu?

Posted

Uite,spre exemplu Gadeas e din Spania , daca din intamplare,el vrea sa intre pe forumul tau , si are ip de spania , nu poate.. Gândeste-te ca sunt si români in alte tări !

daina mucles daina deles

• Moderators
Posted

De putut se poate face, sa lasi doar persoane din RO, dar nu inteleg de ce ai vrea asaceva, multi romani din afara romaniei intra pe comunitati romanesti pentru ca poate in tara care is, nu prea exista comunitati bune.

Dar na, daca asta vrei, uploadeaza urmator-ul .htaccess in folderu principal unde ai forumu. Daca ai deja un .htaccess, downloadeaza-l si editeaza, pentru a nu strica friendly url sau ce mai ai prin el.

htaccess.zip

PS: Nu recomand deloc treaba asta, voi decideti ce vreti sa faceti.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Va multumesc tuturor. Mai stau saptamana asta sa vad daca mai intra acele persoane. O sa icnerc totusi si cu un ban pe classa daca nici asa nu finctioneaza si continua treba asta nu am ce sa fac... o perioada o sa tin acea restrictie

• 4 months later...
Posted (edited)

Imi cer scuze ca redeschid acest topic. Dar imi poate da din nou cineva acelhtaccess.zip deoarece in 4 zile am avut 4000 posturi.

Edited by ClaSiC0

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.