+Andreeas Z. Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Cum pot pune float pe left ? Nu e din tema , e pentru un prieten. Nu imi dau seama de ce apare asa.
Moderators gadeas Posted February 20, 2015 Moderators Report Posted February 20, 2015 Daca as fi inteles ceva, ti-as fi dat 1.000.000€, dar din pacate nu am inteles nimic. Sa vedem, sti ce inseamna?: float: left; Sti ce face? Ce vrei sa faci cu el? Ce e in poza nu are legatura cu float left. Probabil vrei sa reduci spatiu intre userInfoPane si textu din post. Cat ai setat la marimea maxima pentru avatar? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Andreeas Z. Posted February 20, 2015 Author Report Posted February 20, 2015 150x250 .. Apare asa doar la primul post Adica acel spatiu intre userinfopane si continutul topicului ..
+d@niel Posted February 20, 2015 Report Posted February 20, 2015 Daca copiezi de pe alte forum-uri asa apare cu spatiu, depinde de browser.
+Andreeas Z. Posted February 21, 2015 Author Report Posted February 21, 2015 M-ai lamurit complet. Ce sa copiez ma ? Cand cineva face un topic , apare asa . Apoi cand sunt reply-uri la acel post apar normal. Nu va mai bagati daca nu stiti despre ce e vorba doar pentru +1
Alexandru C. Posted February 21, 2015 Report Posted February 21, 2015 M-ai lamurit complet. Ce sa copiez ma ? Cand cineva face un topic , apare asa . Apoi cand sunt reply-uri la acel post apar normal. Nu va mai bagati daca nu stiti despre ce e vorba doar pentru +1 El ti-a zis corect . Pentru ca ala e un model. Asa mi s-a intamplat si mie pe browserul chrome , doar cand copiam ceva. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now