Funcky Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Nu-mi mai apare acea bara cu ModeratorCP AdminCP. Cum o pot pune la loc? Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori!
+Vlăduț Rădulescu Posted February 22, 2015 Report Posted February 22, 2015 Ai șters codul sau apare ceva peste aceasta, astfel încât să nu mai fie vizibilă (cazul Deflection)?
Funcky Posted February 23, 2015 Author Report Posted February 23, 2015 Ai șters codul sau apare ceva peste aceasta, astfel încât să nu mai fie vizibilă (cazul Deflection)? Sincer sa fiu nu stiu ce am facut prin global template, am vrut sa modific o imagine sa apara calumea si cred ca am sters un cod ceva fara sa-mi dau seama pe langa ca mi-a disparut bara aia, acum imi apare de doua ori textul acela cand intri pe un topic (cel de sus nu cred ca stiti la ce ma refer da in in fine) si meniul (am tema carbon modificata, fosta tema de pe cs rullz) imi apare cam stramb. Dar pe mine ma intereseaza cum sa fac sa apara iar acea bara, dupa cum am spus am tema carbon. Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori!
gaby Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Identifici ce ai sters si pui inapoi. Reinstalezi tema. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Funcky Posted February 23, 2015 Author Report Posted February 23, 2015 Pai cum ar trebui sa arate acel cod care contine bara, sau ce punct de reper sa-mi iau ca sa pot gasi... Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori!
Solution gaby Posted February 23, 2015 Solution Report Posted February 23, 2015 Ar trebui sa il gasesti prin cautarea cuvintelor: "admin_bar" fix asa cum le-am scris, dar fara ghilimele, si asta daca nu cumva au fost modificate ca denumire in tema utilizata de tine. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Funcky Posted February 23, 2015 Author Report Posted February 23, 2015 Rezolvat, multumesc t/c! Forum: forum.focsanics16.ml Afiliem clanuri Counter-Strike. Afiliem servere de orice tip care au nevoie de un forum. Un forum de gaming si divertisment nou deschis. Cautam desigeri si moderatori!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now