Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna , dupa titlul de mai sus se intelege ce am ! O problema cu Windows 7 ! Imi da windows is not geaniune sau ceva genul ! Nu stiu ce sa fac , acum 2 saptamani mi-a dat aceea chestie si acum vad ca evolueaza ! Acum imi apare Windows 7 ca windows 98 ! Deci nu stiu ce sa ii fac , calculatorul de acum il am de 1 luna si cateva zile , nu pot schimba nici imaginile etc.. , nu am nici aero etc.. si astea ! Cred ca ma intelegeti ce vreau sa spun  ! Nu stiu ce sa ii fac! Uitati niste imagini cum arata !  

Imagine : 

W9ZjnUN.png

QAu6ecX.png

Posted

E din cauza ca nu e original Windowsul.

Ai grija, poate vine politia peste tine.. (glumesc).

Metoda recomandata pentru rezolvarea problemelor e sa cumperi o licenta.

Daca totusi nu ai bani de o licenta, unii au reusit sa activeze windowsul folosind ceva numit 'activator'. Dar atrag atentia ca metoda este ilegala.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

E din cauza ca nu e original Windowsul.

Ai grija, poate vine politia peste tine.. (glumesc).

Metoda recomandata pentru rezolvarea problemelor e sa cumperi o licenta.

Daca totusi nu ai bani de o licenta, unii au reusit sa activeze windowsul folosind ceva numit 'activator'. Dar atrag atentia ca metoda este ilegala.

Pai si nu ma poti ajuta cu o acel activator ? Te rog mult , am luat si eu Windows Loader by daz , de pe filelist. Dar nu merge , da o erroare daca vrei fac o poza ! Te rog mult , eu n-am CD cu windows 7. Daca as avea l-as face dar n-am !  Te rog mult ! Mersi !

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.