Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Sper sa nu te plictisesc cu povesti...dar...

Eu folosesc AVG de vreo 6-7 ani. Nu am intalnit niciodata problema ta. Dar asta nu inseamna ca nu se poate.

Eu folosesc AVG Free, si nu am dat niciodata click pe link-ul ala care ti se deschide din cand in cand ca sa faci upgrade la premium (marketing- in alte tari, lumea isi instaleaza free, dupa care dau click instaleaza PRO/premium, il au disponibil o luna sau ceva, dupa care intalnesc o problema similara. Oamenii pun mana pe telefon si suna la suport AVG, si ajung sa cumpere o licenta).

Nu e obligatoriu, dar multi se simt in siguranta asa. Si au bani.

Posibile probleme in situatia ta: Nu si-a facut update sau ai instalat pro-ul...

Dezinstaleaza-l si instaleaza-l din nou. Uite si un site care iti face instalarea automat pentru AVG free, ultima versiune: http://ninite.com/(cred ca-ti face si update-urile necesare). cauti si bifezi avg-ul si dai run installer.

• 4 weeks later...
Posted

Antivirusu asta e un rah... acum 1 an a virusat fratele meu pc am avut licenta cumparata la acest antivirus degeaba nu facea nimic am scapat de ei cu malwarebytes.

Posted

Serios? Am antivirusu cumparat cu licenta platita si nu e bun de nimic detecteaza dar nu elimina nimic.

Dar poate doar asta trebuie sa faca .

Poate tre ' sa elimini tu virusii manual sau poate nu ai bifat optiunea ca sa - i stearga de tot dupa detectare / dupa 1 zi , 2  , 3 ...

• Moderators
Posted

Malwarebytes e malware remover, AVG este Anti-virus. Cu ce el de vina daca tu intrii pe site-uri dubioase ? Eu folosesc versiunea free, fara internet security, de peste 7 ani, si nu am avut probleme niciodata. Da, mai scanez si eu cu malwarebytes din cand in cand, dar asta nu inseamna ca AVG-ul nu protejeaza cu nimic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.