Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Nu prea exista metoda sa-i lasi sa schimbe la X zile, ori ii lasi, ori nu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Nu stiu cum dai acces la Premium, dar in cazu meu solutia a fost mai simpla decat sa creez un hook custom pentru asaceva.

In cazu meu am gradu Veteran si de la Member la Veteran sa creste odata ajuns la 300 posturi, si la:

AdminCP > System > System Settings > Members > User Profiles

La:

Number of posts a member must have before allowing them to change their member title

Am setat 300.

Mai pe scurt, doar membri de la 300 posturi in sus au acces sa-si edite titlu, e ca si cum ar avea doar aia Veterani acces la editat. Ceva exact sa alegi grupu X sa aiba acces din pacate nu exista in IPB 3.X, s-a mai discutat si pe forumu oficial treaba asta, nu au dat solutie inca si nici nu au oferit oficial treaba asta.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Aha. Pe un site am vazut asta....

Oke. Ms de ajutor puteti da tc

Edit: daca le dau din acp posturi pot schimba ? + isi pot schimba de cate ori vor ?

Nu am incercat niciodata, dar ar trebui sa poata.

Posted

Nu am incercat niciodata, dar ar trebui sa poata.

e normal sa poata

si exista un hook care face ceea ai zis tu , am citit mai demult un post de al lui gaby in care cerea cineva acel hook si nu ii mergea sa l descarce de pe ipb original . 

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.