DaNNNieL Posted February 26, 2015 Report Posted February 26, 2015 De ce nu face legatura baza de date cu forumul ? Nu am facut nimic gresit , am pastrat acelasi forum fara hookuri de 2 luni si tocmai acum a aparut aceasta eroare , stie cineva ? http://imgur.com/NjRcj6J
Moderators gadeas Posted February 26, 2015 Moderators Report Posted February 26, 2015 Daca problema a aparut din senin, vorbeste cu firma hosting. Daca cineva a umblat la forum, vorbeste cu el si afla ce a modificat inainte sa apara problema. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
DaNNNieL Posted February 26, 2015 Author Report Posted February 26, 2015 Am discutat cu el si o zi ca nu a facut el nimic . Intr-adevar am suferit un flood acum 1 saptamana si de atunci merge si mai greu ,el mi-o explicat ca e de la flood . Cum as putea rezolva
Moderators gadeas Posted February 26, 2015 Moderators Report Posted February 26, 2015 Daca problema e de la hosting, nu prea poti rezolva tu singur, va trebui sa vorbesti cu ei. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now