Jump to content

Recommended Posts

Posted

Incearca sa faci cam ce spune acolo .

Nu ai schimbat nimic [ Hardware sau Software ] la PC - ul tau ? 

Deci sa iti explic indetaliat, eram pe un joc, si imi facea figuri calculatorul, gen ca se intepa, bun, si eu i-am reinstalat windowsul, si acuma vad ca nu merge audio-ul, inainte ii instalam drive-ul prin SoundMax, si acuma imi apare acea problema, deci nu pot sa spun ca am schimbat nimic la el la hardware sau software... Eu cred ca este o problema interna al calculatorului, adica nu mai merge placa... o sa incerc, si daca e sa nu mearga pot sa iti dau Quote? Sau daca poti si vrei si daca poti sa  iti pot da Team Wiever sa ma ajuti? si imi spune ca dispozitivul nu exista...

Posted

Terror, daca ai chef, poti sa ii explici cum face un LiveCD de linux ceva si sa booteze de pe el, pe ala probabil merge.

Oricum daca zici ca mergea, apoi ai reinstalat windowsul, si acum nu mai mere.. cel mai probabil e de la un driver lipsa. Slabe sanse sa se fi ars (daca nai facut nimic neobisnuit) fix cand ai reinstalat sistemu de operare. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Uhm ... as prefera sa nu fac asa ceva ... Nu ma intreba de ce ... [ TW ] .

In Device Manager apare cumva la Unidentified Devices ?

Nu a existat vreo actualizare , setup , eroare si asa mai departe care sa - ti dea de inteles ca s - ar putea sa te trezesti cu o astfel de problema ?

Doresti sa incercam ce a spus GOH ?

Eventual , da - mi Skype - ul tau pe privat .

• Upvote 1
Posted

Uhm ... as prefera sa nu fac asa ceva ... Nu ma intreba de ce ... [ TW ] .

In Device Manager apare cumva la Unidentified Devices ?

Nu a existat vreo actualizare , setup , eroare si asa mai departe care sa - ti dea de inteles ca s - ar putea sa te trezesti cu o astfel de problema .

Doresti sa incercam ce a spus GOH ?

Daca vrei tu.... Goh nu am facut nimic la placa.... asa deodata s-a intamplat 

Terror daca vrei si tu sa incercam, incercam.... adica eu as dori, dar daca doresti si tu.... 

Posted

@Terror- Salut, am din nou o problema... Deci am bagat windows-ul butat de mine(windows xp sp3) care mi-ai spus tu atunci, in fine, nu imi mergea placa de retea, in fine, i-am instalat-o, si acuma mi-a dat un baiat o placa audio, si nu stiu cum sa fac sa o instalez sau sa mearga, cand intru in control panel si dau la sound imi apar astea-> http://postimg.org/gallery/3iirk1s3y/24a542be/

Deci placa audio se numeste Asus soundmaker 5.1 LINK: https://www.google.ro/search?q=download+driver+audio+5.1+genius&client=opera&hs=WGy&biw=1024&bih=670&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=v4r9VJvHG4G7ONLKgOAH&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=njfRB0CRS6dFBM%253A%3BgOjNmMd0RHnPfM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.pcstudio.ro%252Fimg%252Fproduse%252F2312%252Fplaca-de-sunet-genius%252C-sound-maker-value-5.1-31720009100.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.shoogle.ro%252Fcauti__sound-maker-pci-3-1720009100-download-driver%3B400%3B341

Posted

Gata vad ca imi merge placa audio, dar vad ca nu reda muzica, adica nu se aude... Oare ce are?

Stai ca - s buimac ... cum adica mere dar nu se aude ?

Ti se aude ceva cu ea ori ba [ ca daca nu atunci nu mere ] ?

Posted

Stai ca - s buimac ... cum adica mere dar nu se aude ?

Ti se aude ceva cu ea ori ba [ ca daca nu atunci nu mere ] ?

Deci in computer se aude, adica ruleaza ca merge muzica, dar cand bag cablu in placa audio, nu merge.. adica merge driveul ala necesar care l-am instalat, dar nu se aude, deci sa iti explic mai bine, l-am instalat cu tot cu driver fara probleme, dar nu se aude... cred ca trebuie sa fac niste satari din "Sounds"...

Posted

Deci in computer se aude, adica ruleaza ca merge muzica, dar cand bag cablu in placa audio, nu merge.. adica merge driveul ala necesar care l-am instalat, dar nu se aude, deci sa iti explic mai bine, l-am instalat cu tot cu driver fara probleme, dar nu se aude... cred ca trebuie sa fac niste satari din "Sounds"...

Dupa ce incerci tot ce se poate , hai cu 1 feedback [ raspuns ] .

Sper sa nu fie ce cred eu [ hardware ] - placuta bulita .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.