Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, Am o problema la PC.Ieri cand am dat restart la PC mi-a aparut "Windows Error Recovery" iar mai jos mi-a aparut: Launch Startup Repair(recommended) și mai jos de el Start Windows Normally,iar eu am dat pe Start Win Normally,și mi-a aparut Starting Windows si se restarteaza pc-ul pur si simplu(fara sa fac nimic),apoi am dat pe Launch Start Repair,si imi apare Startup Repair, iar dupa aceea ïmi da o eroare "Startup Repair cannot repair this computer automatically" iar mai jos scrie "Send information about this problem (recommended)" iar mai jos scrie asa "Don't Send". Ajutor plzz!

• Moderators
Posted

In Safe Mode poti intra ?  Daca da, ar trebui sa faci o scanare din safe mode a fisierelor de windows.

Daca nu poti intra in safe mode, trebuie sa faci un cd bootabil cu Hiren's Boot CD (sau alternative), si sa bootezi de pe un mini-windows. (isi creaza soft-ul o partitie light cu windows, de pe care poti scana si repara fisierele de windows).

Toate astea, daca nu vrei sa faci format.

Posted

M-am uitat in aceste doua topicuri,dar nu prea am inteles.Faza este ca m-am uitat pe google la problema pe care o am și zicea parca să apas butonul F4 sau ceva de gen,iar eu am apasat și de atunci ïmi apare chestia asta,Ce sa fac ?

Posted

Am rezolvat nu mai imi apare chestia aia,deci acum apas de F8 si apare Safe Mode,si ce sa fac?

Selectezi si apesi Enter . [ eu ziceam fara conexiune la net ] .

• Moderators
Posted

Dupa ce ti-a intrat in windows, safe mode:

Start-Run- scrii CMD - apesi Enter.

In casuta care iti apare scrii: chkdsk /r ..enter

Ar trebui sa-ti spuna ca volumul este in uz si daca vrei sa faci scanarea dupa restart. Dai Yes si dai restart si lasi pc-ul sa scaneze inainte sa intre in windows.

Daca nu te intreaba nimic, atunci deja a inceput sa scaneze.

• Thanks 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.