+MrTea Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Salut! Cum as putea traduce o tema? Mai exact acelea Topic Closed---->Topic inchis si asa mai departe ?! Reply------>Raspunde Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
Moderators Courage Posted March 7, 2015 Moderators Report Posted March 7, 2015 1. Iei o traducere disponibila pe net (am vazut destule cazuri in care nu mergeau) 2. Traduci manual: AdminCP > Look and Feel > Manage Languages > Click pe sagetica de la limba engleza > Copy language pack... , editezi setarila la noua limba creata (English (USA) (Copy), ceva de genu') si o traduci.
+Vlăduț Rădulescu Posted March 7, 2015 Report Posted March 7, 2015 Cum traduc o temă, mor Uite un Language Pack, nu este foarte bine structurat, dar îl editezi tu, prin modalitatea AdminCP > Look and Feel > Manage Languages
+MrTea Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 Mai concret? Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
+MrTea Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 am facu cu switch acolo! Imi disparea scrisul de pe butoane! Am dat recache si s-a tradus doar in acp http://i.imgur.com/hRmTxee.pngTema a ramas intacta ce sa fac? Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
+MrTea Posted March 7, 2015 Author Report Posted March 7, 2015 Dati T/C Am rezolvat singur! Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now