Jump to content

Recommended Posts

Posted

Te duci in public/style_images/Nume_style si downloadezi imaginile, dupa care o cauti pe aceea cu headerul si o editezi cum vrei tu sau creezi alta cu aceleasi dimensiuni si acelasi nume si format.

Posted

OFF: Daca nu ştii nici cum să modifici (delete + upload) o imagine din temă, nu-ţi mai fă comunitate... Chiar si aşa, nu vă sfătuiesc să vă mai faceţi comunităţi de gaming. Sunt deja vreo 100, chiar şi mai mult. Mai bine faceţi un forum IT ca şi PCT ( acest forum ).

ON: Accesează fişierele FTP prin intermediile: net2ftp, Filezilla, SmartFTP, sau ce intermedii folosesti tu... apoi, accesează: forum/ ( am vazut ca ai /forum), public/style_images/Nume Temă/apoi dai OPEN la imaginile din acel folder pana gasesti acea imagine.  ( dacă foloseşti anumite intermedii FTP poţi da open direct fără download apoi open ). Eu am o tema si acea imagine se numeste logo.png.

Posted
Acp->Look & Feel->Manage Sets Skin & Templates->TemaTa->Ipb_styles.css

Si cauti folosind functia ctrl + f "branding" acolo vei modifica "height".Eu am 190px

Bafta !

Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori !

Recurtam servere de orice fel !

www.starcs.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.