Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună seara.

Am întâmpinat o problemă astăzi, și anume:

Am tema carbon_blue, am schimbat f_icon.png, f_icon_read.png și nu se schimbă, sunt tot cele de la tema carbon_blue. În FTP sunt cele puse de mine, dar pe site le afișează tot pe cele de la carbon_blue. 

Imagini (îmi cer scuze că fac reclamă la comunitate dar vreau să vă arăt cum stă treaba):

Și nu este problema doar la aceste imagini, nici maintitle nu pot să urc, nici logo, am modificat și în dark_editor.css și un se salvează ce am editat, adică nu se aplică.

• Moderators
Posted

Nu stiu cum o schimbi tu, dar pe server ea tot e prezenta.

http://brewed.ro/public/style_images/brewed_official/f_icon.png

Sigur bifezi sa fie inlocuita atunci cand pui alta noua ?

• Upvote 1
Posted

Ba da, dar am intrat sa fac o poza in cPanel.

Cu filezilla am urcat acele imagini. Din cPanel obisnuiesc doar sa sterg fisiere.

Posted

Scuzați dublu post, am făcut unele teste:

Am făcut un sub forum, am instalat IP Board, am pus tema mea de pe forum și totul merge perfect, am pus carbon blue și i-am pus doar imagiinle f_icon.png f_icon_read.png și totul funcționează.

Am ajuns la concluzia că este de vina vre-o setare ceva de securitate sau vre-un fișier ceva din IP Board care nu dă voie să editez imginile și alte fișiere ale temei. Cum pot rezolva problema ? 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.