Mateias Andrei Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Salutare PCT ! As dorii si eu un userinfoPane care sa contina si Location, SA:MP , CS:Nick si Interese , eu le am ce acestea : Va multumesc ! Am folosit functia search , dar nu am gasit ceea ce cautam..
Moderators gadeas Posted March 19, 2015 Moderators Report Posted March 19, 2015 Alea is custom fields, nu vin setate manual in userInfoPane pentru ca fiecare user seteaza ce vrea el la campu ala. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Mateias Andrei Posted March 20, 2015 Author Report Posted March 20, 2015 Si cum pot sa adaug cele mentionat mai sus in UserinfoPane sau ipb_style ?
Moderators gadeas Posted March 20, 2015 Moderators Report Posted March 20, 2015 Nici cum, dau quote la ce am spus: Alea is custom fields, nu vin setate manual in userInfoPane pentru ca fiecare user seteaza ce vrea el la campu ala. Pentru a adauga un custom field intra la: AdminCP > Members > Custom Profile Fields PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Mateias Andrei Posted March 20, 2015 Author Report Posted March 20, 2015 Dupa ce l-am adaugat, ce urmeaza sa fac?
Moderators gadeas Posted March 21, 2015 Moderators Report Posted March 21, 2015 Ceva nu ai facut bine daca nu so afisat singur sau nu ai o bucata importanta din userInfoPane. Vezi urmatoru topic cum se creeaza un custom field care sa apara: PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Mateias Andrei Posted March 21, 2015 Author Report Posted March 21, 2015 Am adaugat ca in linkul dat de tine , insa.. tot nu functioneaza Nu trebuie adaugat ceva in ipb_style.css si userInfoPane? EDIT : Asa apare :
TIRI Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 La fiecare field adaugat mergi jos la ''Topic View Format'' si adaugi: <dl class="pairsJustified"> <dt>{title}:</dt> <dd style="color: (culoarea ta)"> {content} </dd> </dl> In caz ca nu observi am scris acolo ''culoarea ta''. Editezi acolo cu ce culoare vrei. Bafta
Mateias Andrei Posted March 22, 2015 Author Report Posted March 22, 2015 Am incercat cu codul care mi l-ai dat.. insa.. cum pot afla culoarea care este si la celelalte ? Puncte avertizare,Posts, etc, le-am adaugat in UserInfoPane..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now